• Rengöra rostfritt

  Rengöra Rostfritt

  Rostfritt är modernt, snyggt och används ofta på köks- och vitvaror i hemmet. Det största problemet som de allra flesta stöter på är fläckar och fula ränder som lätt blir till när fingrar och kladd vidrört ytan. Behöver du tips för att rengöra rostfritt stål följer här nedan några väl utvalda metoder.

   

   

  Metod 1 (Den mest skonsamma rengöringsmetoden för rostfritt)

  • Kolsyrat vatten! Tro det eller ej men kolsyrat vatten och en trasa/papper/mikrofiberduk fungerar ypperligt för att rengöra rostfritt.

  [adblockingdetector id=”2″]

  Metod 2

  • Diskmedel. Använd en fuktig trasa och ha några enstaka droppar diskmedel på alt. fyll en bunke med vatten och droppa i några droppar diskmedel. Svårare än så är det oftast inte. Nackdelen är att den rostfria ytan endast blir rengjord och avfettad utan att förhindra framtida fläckar. För att förhindra framtida fläckar, avsluta rengöringen med metod 3!

  Metod 3

  • Babyolja! Smörj in din rostfria yta med babyolja och se till att putsa ytan torr helst med mikrofiberduk men det går självklart även med papper. Detta gör att fingeravtryck och fettfläckar förhindras i veckor framöver!

  Skriva gärna en kommentar med dina bästa tips för rengöring av rostfritt! Vi ser till att kontinuerligt uppdatera sajten med de bästa tipsen och besvara eventuella frågor!